find os på Facebookfind os på Twitter

Se filmen!

En simpel idé i teorien:
Se den virke i praksis

Ventelisten

Tilmeld dig og modtag vigtige nyheder

Del

Støt Blindspot Illuminator projektet og spred kendskabet

Håber på politisk interesseHåber på politisk interesse ”Vi har set frem til at præsentere BlindSpot for offentligheden. Vi har brugt lang tid på at udvikle produktet, og vi har allerede vist det for en af de store producenter af lastbiler og busser,” siger Uffe Uhrenholt, direktør i Fairwood Innovation. Han håber især, at de besøgende politikere på messen får interesse for BlindSpot

”Vi oplever positiv interesse for produktet blandt lastvognsproducenter og chauffører, men der er ingen tvivl om, at hvis der bliver politisk interesse for, at lastbiler og andre store køretøjer monteres med produkter som BlindSpot, så kan vi hurtigere få et gennembrud, som for alvor kan reducere antallet af højresvingsulykker.”
Direktør Mogens Therkelsen fra vognmandsvirksomheden H.P. Therkelsen i Padborg, som leverer den lastbil, der udstilles på Trafiksikkerhedsmessen 2014 med BlindSpot påmonteret, er meget positiv over for løsningen:

”Vores chauffører udfordres ekstremt meget ved bykørsel. De bliver stressede og er hele tiden agtpågivende over for risikoen for ulykker med de bløde trafikkanter. De skal i forvejen orientere sig i seks lovbestemte spejle samt side- og frontruden, før de kan begynde at dreje. Hertil kommer pres fra den øvrige trafik og naturligvis den konstante frygt for ulykker,” udtaler Mogens Therkelsen og fortsætter:

”Fordelen ved løsningen er, at vi nu kan vise, præcis hvor de blinde vinkler er, så cyklisterne kan placere sig i chaufførens synsfelt under højresving.”


Tilbage